آرشیو دی ماه 1402

اجرا و تعميرات تاسيسات ساختمان , لوله كشي و برق ساختمان

سه شنبه ۰۱ آبان ۰۳

لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز چگونه تعیین میشود؟

۴ بازديد

لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز


در این نوشته راجع به چگونگی تهیه و کاربرد لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز خواهیم پرداخت. ابتدا لازم است بدانید که لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز هر شهر یا شهرستان یا انجمن های صنفی یک راهنمای برای تخمین و استعلام قیمت لوله کشی گاز بوده و به هیچ وجه ضمانت اجرایی ندارد. به دلیل اینکه این نوع قیمت دهی به صورت کلی بوده و برای برآورد دقیق قیمت لوله کشی گاز بایستی شرایط اجرا و پرداخت و طول مدت پروژه و دیگر شرایط عملیاتی مدنظر قرار بگیرد
به طور کلی از آنجا که لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز توسط اشخاص وابسته به مراجع رسمی تهیه شده و از سوی این مراکز تحت نظارت هستند, معمولا قیمت و هزینه لوله کشی گاز را از نرخ واقعی بعضا پایین تر تهیه و منتشر کرده و قیمت های کف بازار با این قیمت ها تا حدی ممکن است متفاوت باشند.
در ادامه با لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز بیشتر آشنا میشوید.

لوله مانیسمان رده 40 چیست

لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز


لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تهران



در جدول زیر تعرفه لوله کشی گاز در متراژهای مختلف به صورت تقریبی آورده شده است. البته برای ارایه قیمت دقیق بایستی کار بازدید شده و بررسی دقیقی از پیچ و خم, ارتفاع محل اجرا انجام شود. بدیهی است به دلیل نوسانات بازار ممکن است, هزینه خرید مصالح لوله کشی گاز دستخوش تغییرات شده و به دلیل تفاوت در قیمت انواع لوله و اتصالات بین 10 تا 20 درصد تفاوت قیمت وجود داشته باشد.

براورد قیمت لوله کشی گاز خانگی , تجاری و صنعتی با توجه به میزان و حجم کار تعیین میشود. معمولا برای اجرا پروژه ها و ساختمان بزرگتر از قیمت اجرای هر متر لوله کشی گاز بسته به قطر لوله کشی آن استفاده میشود.

هر چقدر سایز لوله ها بالاتر برود , لوله کشی گاز سخت تر , وقت گیر تر و حرفه ای تر شده ,به تبع آن قیمت لوله کشی گاز بالاتر میرود. در سایزهای بسیار بالای لوله کشی ممکن است, دستمزد اجرای لوله کشی با توجه به بکارگیری تجهیزات و لوازم اجرای لوله کشی گاز و همچنین تخصص و زمان بیشتر جوش بسیار بیشتر از کارهای معمولی شود .

دستمزد و اجرت لوله کشی گاز در مجتمع های ساختمانی چند واحدی بر اساس لوله کشی یک واحد محاسبه میشود, و در تعداد واحدها ضرب میشود. وجود رایزرهای جداگانه یا مشترک و داشتن کنتور اختصاصی و ساخت کلکتور گاز هم از مواردی است که در هزینه و تعرفه لوله کشی گاز موثر است.

قیمت متری لوله کشی گاز

برآورد هزینه و قیمت لوله کشی گاز شامل 2 پارامتر هزینه خرید و قیمت لوله اتصالات , شیرالات و دیگر لوازم و اجرت و دستمزد لوله کشی گاز میشود.تعرفه لوله کشی گاز اعلامی از سوی اتحادیه نیز معمولا به صورت کلی بوده و در متراژهای بالای لوله کشی گاز اعلام میگردد. با توجه به نوسانات اجناس لوله و اتصالات قیمت خیلی مشخصی نمیتوان با اجناس داد , اما در سایزهای پایین لوله کشی و متراژ نسبتا بالا رنج قیمت حدود متری 100 تا 120 هزار تومان بسته به سایز لوله و نوع آنها بوده و برای خرده کاری گازکشی نیز بایستی از محل بازدید شده یا تصاویر محل مشاهده شود تا بتوان قیمت گذاری دقیقی انجام داد. لوله کشی گاز متری چند به تعدادی از عوامل خارجی و داخلی بستگی دارد.

با توجه به تخصص, مسولیت و تجهیزات مورد نیاز برای اجرا و اصلاح لوله کشی گاز دستمزد بالاتری نسبت با سایر انواع کارهای تاسیساتی و لوله کشی دارد. در ادامه نوشته به بررسی جزییات قیمت لوله کشی گاز خانگی و تجاری میپردازیم.

به دلیل متغیر بودن سایز و طول لوله اتصالات مورد نیاز نمیتوان رقم دقیقی از هزینه لوازم لوله کشی گاز ارایه داد, اما به طور هزینه خرید هر متر لوله اتصالات گاز در سایز پایین از حدود متری 100 هزار تومان تا 120 هزار تومان برآورد شده و با افزایش سایز ممکن است تا متری 200 هزار تومان و بیشتر نیز افزایش پیدا کند.به دلیل تنوع قیمت لوله و اتصالات بهتر است, قیمت لوله و اتصالات به روز استعلام شود.

شیوه دیگر محاسبه قیمت لوله کشی گاز به صورت واحدی بوده که مخصوص توافق بین مجری و کارفرما در گازکشی ساختمان های در حال ساخت است. در این شیوه دستمزد یا مصالح طبق نقشه لوله کشی گاز به صورت کلی بین طرفین توافق و قرارداد منعقد میگردد. در حال حاضر معمولا اجرت لوله کشی گاز یک واحد حدود 100 متری در حدود 3 تا 4 میلیون تومان است که در صورت ساخت کلکتور ممکن است مبلغی به این رقم افزوده شود. به طور تقریبی میتوان گفت که در حدود همین مبلغ هم هزینه خرید مصالح لوله و اتصالات لوله کشی گاز خواهد شد.

در بحث اجرت معمولا در متراژهای پایین به دلیل استفاده از تجهیزات گران قیمت جوشکاری لوله گاز و تخصص مجریان دستمزد بیشتر از خرید لوازم بوده و در کارهای متوسط حدودا اجرت لوله کشی گاز و  خرید لوازم مبلغی مساوی میباشند . البته در پروژه های بزرگ معمولا خرید لوازم مخارج بیشتری نسبت به دستمزد دارد.

پارامترهای موثر بر هزینه لوله کشی گاز

توکار یا رو کار بودن لوله کشی

همان طور اشاره نمودیم اجرای لوله کشی گاز ساختمان به دو شیوه روکار و توکار انجام می گیردهر کدام از این دو روش دارای مزایا، معایب و چالش های خاص خود هستند که بر روی میزان هزینه تمام شده لوله کشی گاز تاثیر می گذارنداما به طور کلی اجرای توکار به دلیل سختی و دستگیر بودن کار، از هزینه بیشتری برخوردار استدر لوله کشی توکار، لوله ها در بافت ساختمان پنهان می شوند به همین جهت، جنبه زیباسازی ساختمان هم دارندطبق مقررات موجب بایستی از لوله های مخصوص توکار استفاده نمود، که از آلیاژ های ویژه ای ساخته می شونداین لوله ها در مقایسه با لوله های رو کار از مقاومت و ضخامت بیشتری برخودار هستندلوله آی پی ای و همچنین مانیسمان بدون درز از لوله های مخصوص مورد استفاده برای لوله کشی توکار است.

محل احداث پروژه

از دیگر آیتم های تاثیر گذار در تعیین نرخ لوله کشی گاز، محل احداث پروژه می باشد که کمتر مورد توجه قرار گرفته استهزینه های مربوط به حمل و نقل و باربری تجهیزات و سایر مصالح مورد نیاز با توجه به محله اجرا متفاوت خواهند بودجالب است بدانید که نرخ لوله کشی گاز در شهرهای مختلف کشورمان نیز با هم تفاوت دارندعلاوه بر متفاوت بودن تعرفه، تاییدیه هر استان و یا شهرستان نیز فرق می کندبه عنوان مثال پیمانکار با مجوز و تاییدیه شرکت گاز استان کرج نمی تواند تاییدیه ساختمان های استان اصفهان را اخذ نماید.

قیمت اتصالات و تجهیزات

قیمت اتصالات و تجهیزات نیز تعیین کننده نرخ لوله کشی گاز ساختمان هستندهر چه که جنس مصالح مورد استفاده مرغوب تر باشد هزینه های مربوط به اجرا نیز بیشتر خواهند شد.

میزان خرده کاری

از دیگر عواملی که بر روی نرخ لوله کشی تاثیر مستقیم می گذارد، میزان خرده کاری استبه خاطر تنوع بالایی که در خرده کاری مربوط به اجرای لوله کشی گاز ساختمان وجود دارد، نمی توان قیمت ثابت و تعیین شده ای را در نظر گرفتدر انجام خرده کاری هایی مانند ایجاد انشعاب جدید، مسدود نمودن انشعاب، انشعاب گیری، تغییر مسیر لوله کشی و … هزینه لوله کشی متفاوت است.

نکات مهم برای خرید لوله پلیکا چه مواردی هستند

۸ بازديد

نکات مهم برای خرید لوله پلیکا چه مواردی هستند

لوله پلیکا یا پی وی سی مخفف "Unplasticized Poly Vinyl Chloride" یعنی PVC بدون نرم کننده است. به عبارت دیگر لوله پلیکا نوعی لوله است که از پی وی سی سخت ساخته شده است.

لوله های پی وی سی سخت به عنوان لوله های UPVC نیز شناخته می شوند. این نوع لوله ها از مواد پلیمری ساخته می شوند که در فرآیند تولید خود از نرم کننده های شیمیایی استفاده نمی شود. به همین دلیل، آنها سخت و مقاوم هستند.

لوله پلیکا به دلیل دوام بالا، مقاومت در برابر زنگ زدگی و پوسیدگی در صنایع مختلف از جمله ساختمان سازی، کشاورزی و مصارف خانگی کاربرد فراوانی دارد. . لوله های پولیکا با این ویژگی ها توانستند به سرعت جایگزین لوله های فلزی در بخش های مختلف صنعتی شوند. برای تهیه لیست قیمت و خرید لوله پولیکا در این قسمت با ما همراه باشید.

لوله های پلیکا از مواد اولیه PVC و سایر ترکیبات مانند کربنات سدیم و بسته به وزن ساخته شده اند. ضخامت، تکنولوژی تولید، کیفیت و ترکیب مواد اولیه تولید و به بازار عرضه می شود. قسمت قابل توجهی از لوله های پلیکا برای لوله کشی فاضلاب استفاده می شود اما به دلیل قیمت مناسب در موارد دیگری مانند خطوط انتقال آب، فاضلاب شهری و صنعتی، لوله کشی هواکش و هواکش، لوله کشی تهویه مطبوع، لوله کشی برق و مخابرات، و سایر صنایع نیز استفاده می شود. در اینجا با توجه به تخصص ما، صحبت از قیمت لوله پلیکای فاضلاب رایج و رایج قابل استفاده در ساختمان است.

لوله های پلیکا یا PC یا نسخه اصلاح شده آن UPVC لوله های پلیمری هستند که مقاومت فیزیکی و شیمیایی بالایی دارند و با توجه به شرایط استفاده در سه نوع لوله High پولیکا فشار، لوله پولیکا نیمه قوی و لوله پولیکا معمولی یا تهویه طبقه بندی می شوند.

لوله های فشار قوی مورد استفاده در خطوط انتقال آب و پروژه های آبرسانی ضخامت و وزن بالایی دارند و بنابراین گران هستند. آنها گران ترین نوع لوله پولیکا محسوب می شوند. این لوله ها به ندرت در ساختمان های مسکونی استفاده می شوند. لوله های نیمه مستحکم دارای وزن متوسط ​​بوده و طبق جدول سازمان استاندارد دارای حداقل وزن می باشند و سازندگان محترم باید حداقل های این جدول را با توجه به وزن های درج شده رعایت کنند. البته جدا از وزن، ویژگی ها و ترکیبات مواد اولیه نیز در تولید لوله پولیکا حائز اهمیت است. اما بسیاری از برندهای مطرح لوله هایی با مشخصات بسیار بالاتر از استاندارد داخلی از نظر وزن و ترکیب تولید می کنند و به همین دلیل قابلیت صادرات را دارند.
نکات مهم برای خرید لوله پلیکا فاضلابی

پارامترهای موثر بر قیمت لوله پلیکا معمولی

همانطور که گفتیم قیمت لوله پلی فاضلاب بر اساس وزن محاسبه می شود. به همین دلیل لوله هایی که توسط کارخانجات بدون برندهای خاص یا کمتر معروف تولید می شوند، به صورت کیلویی خرید و فروش می شوند و در کارخانه های برندی مانند گلپایگان و پارس پلاست، لیست قیمت کارخانه برای هر یک از اقلام به صورت مشخص تهیه می شود. شیوه. صادر شود. معمولا قیمت انواع لوله فاضلاب و برندهای معمولی بین 30 تا 50 درصد بیشتر از قیمت لوله پلیکا فاضلاب کارخانه های ناشناخته است. لازم به ذکر است که در بین کارخانه هایی که چندان معروف نیستند، محصولات درجه یک با قیمت کمتر نیز وجود دارد که معمولا فروشگاه لوله و اتصالات باید این موضوع را تشخیص دهد. 

لوله های معمولی یا فشار ضعیف بیشتر از لوله های تهویه و گاهی دریچه ها استفاده می شود. به این لوله های پولیکا ارزان قیمت، لوله های ناودانی نیز می گویند.

از ویژگی های لوله پلیکای فاضلاب خوب می توان به عدم شکنندگی و تردی محصول، مقاومت در برابر حرارت و ترک نشدن در حد لازم، انعطاف پذیری و قدرت لازم است. علاوه بر ضخامت و گوشت مناسب، باید ترکیبات خوبی نیز داشته باشند.

لیست نکات مهم برای خرید لوله پلیکا فاضلابی

قیمت لوله پلیکا به عوامل مختلفی بستگی دارد که برخی از مهمترین آنها در زیر ذکر شده است:

1. اندازه لوله: قطر داخلی و ضخامت لوله ها مستقیماً بر قیمت تأثیر می گذارد. لوله های بزرگتر و ضخیم تر معمولاً هزینه بیشتری دارند.

2. نوع لوله: نوع لوله پولیکا (معمولی، نیمه محکم، پرفشار) نیز در قیمت تاثیرگذار است. لوله های با مقاومت بالاتر معمولاً هزینه بیشتری دارند.

3. حجم خرید: مقدار خریداری شده از تیوب پولیکا نیز بر قیمت تاثیر دارد. معمولا با افزایش میزان خرید، تخفیف ها و قیمت های مناسب تری ارائه می شود.

4. شرایط بازار: شرایط بازار، تقاضا و عرضه لوله پلیکا نیز می تواند تاثیر زیادی بر قیمت داشته باشد. افزایش تقاضا یا کاهش عرضه می تواند قیمت ها را تغییر دهد. 

5. کیفیت مواد اولیه و برند: لوله های مرغوب از برندهای معتبر معمولا قیمت بیشتری دارند. انتخاب یک نام تجاری قابل اعتماد که کیفیت را تضمین می کند می تواند تأثیر زیادی بر هزینه داشته باشد.

6. مشخصات فنی: ویژگی های خاصی مانند مقاومت در برابر مواد شیمیایی، حرارت، فشار و غیره نیز می تواند در تعیین قیمت تاثیر داشته باشد.